ببر روسي
روزگار خوش ببرها در همه آسيا، به جز ايران!
ايرن- با وجود انقراض نسل ببر مازندران، جديدترين تصاوير ويدئويي تاييد ميکنند که جمعيت ببرها در سرتاسر قاره آسيا بويژه در مناطق جنوب غربي هند رو به افزايش است.
«انجمن حفاظت از حيات وحش» (WCS) در گزارش جديدي اعلام کرد: تعداد ببرها بويژه در نواحي جنوب غرب هند در حال رشد است و در اين منطقه ببرهاي جوان به دليل فشار ناشي از رشد جمعيت همنوعان خود در حال ترک مناطق حفاظت شده طبيعي هستند.
به گزارش ايسنا و به نقل از سايت اينترنتي اوور ايميزينگ پلانت، انجمن حفاظت از حيات وحش، عوامل افزايش جمعيت گروههاي مختلف ببرها در اين قاره را اجراي بهتر و کارآمدتر قوانين حمايت از حيات وحش و حفاظت موثرتر از زيستگاههاي بيشتر اين گربهسانان باشکوه و ارزشمند برشمرده است.
اين سازمان همچنين در گزارش جديد خود تاکيد کرد: از جمله اقدامات حفاظتي موثر و جدي در جهت حمايت از اين پستانداران، ايجاد يک شبکه گسترده و فعال براي مقابله با قاچاق حيوانات در سال گذشته در تايلند بوده که سردستههاي چندين باند شکارغيرقانوني حيوانات وحشي را دستگير کرده و طبق صلاحديد مقامات دولتي اين افراد حداقل به پنج سال حبس محکوم شدهاند. اين حکم، شديدترين مجازاتي است که تاکنون براي قاچاقچيان حيوانات وحشي در اين کشور تعيين شده است.
علاوه بر اين در پارکهاي ملي هند نيز جمعيت اين گربهسانان رشد چشمگيري داشته به طوري که طي دهه گذشته، تصاوير مربوط به بيش از 600 قلاده ببر در فيلمهاي ويدئويي تهيه شده از اين منطقه مشاهده شده است.
بر اساس اين گزارش، فعالان محيط زيست همچنين براي ايجاد تعداد بيشتري از نواحي حفاظت شده طبيعي براي ببرها با مقامات دولتي روسيه همکاري کردهاند. بعلاوه رشد جمعيت اين پستانداران اخيرا در نواحي کوهستاني چين نيز مشاهده شده است.
انتهای خبر // www.iren.ir // ایرن
نظرات شما عزیزان:
نویسنده: mannane
׀ تاریخ: دو شنبه 11 دی 1391برچسب:,
׀ موضوع: <-PostCategory->
׀
درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
ما همه سرنشينان يك كشتي هستيم؛ كشتي جهان كه گهواره و محل زيست و پرورش انسان است و اين نقش يگانه را براي خود حفظ كرده است. اما جنگ و تخريب طبيعت و محيط زيست دو تهديد اصلي براي اين كشتي و آينده بشريت محسوب مي شود. تهديداتي كه ريشه در تمايلات منفي دروني، فزون خواهي و برتري جويي بشر دارند و هر يك به تنهايي يا با هم مي توانند آينده دشوار و تاريكي را براي جوامع انساني رقم زنند. همانگونه كه تاكنون صدمات و ضررهاي جاني و مالي فراواني را بر بشريت تحميل كرده اند.