فناوری های نوین زیست محیطی حمایت می شوند
تاریخ انتشار: ۲۰ دی, ۱۳۹۱
محمدی زاده در زیست بوم: رییس سازمان حفاظت محیط زیست با تاکید بر حمایت از فناوری های نوین زیست محیطی در کشور گفت: این سازمان با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و پارک های علم و فناوری به دنبال تجاری سازی و تولید انبوه فناوری ها نوین زیست محیطی است.
ˈ به گزارش زیست بوم، محمد جواد محمدی زاده ˈ روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار علمی ایرنا افزود: باید با برنامه ریزی های اصولی و حمایت از نهادهای زیست محیطی تلاش کنیم فناوری های نوین زیست محیطی در عرصه های مختلف صنعت و جامعه به کار گرفته شود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر سازمان محیط زیست برای تولید انبوه فناوری هایی همچون ˈ ماسک نانویی ˈ و ˈ دستگاه جاذب ریزگردهاˈ با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تفاهم نامه ای امضا کرده است.براین اساس یک شرکت دانش بنیان با حمایت سازمان محیط زیست به منظور تولید انبوه ماسک های نانویی ایجاد شده که هم اکنون مشغول تولید این ماسک ها است .
به گفته وی برپایی نمایشگاه های مختلف زیست محیطی در کشور عرصه مناسبی برای ارایه فناوری های زیست محیطی است که توسط شرکت های دانش بنیان داخلی به دست آمده اند . سازمان محیط زیست تلاش می کند ضمن شناسایی این فناوری ها ، به دنبال تجاری سازی و تولید انبوه آنها باشد.
محمدی زاده همچنین برقراری ارتباط بین بهره برداران و تولید کنندگان فناوری های نوین در بخش محیط زیست را جزو برنامه های سازمان حفاظت محیط زیست دانست و گفت : طرح های فناورانه زیست محیطی که مرحله پایلوت و آزمایشی را پشت سر گذاشتند و دارای کیفیت لازم برای تولید انبوه هستند ، با حمایت سازمان محیط زیست ، تجاری سازی می شوند.
* مطالب و دیدگاههای درج شده در سایت نظر شخصی نویسنده آن بوده و لزوماً دیدگاه مسئولین زیست بوم نمیباشد.
نظرات شما عزیزان:
نویسنده: mannane
׀ تاریخ: پنج شنبه 21 دی 1391برچسب:,
׀ موضوع: <-PostCategory->
׀
درباره وبلاگ
به وبلاگ من خوش آمدید
ما همه سرنشينان يك كشتي هستيم؛ كشتي جهان كه گهواره و محل زيست و پرورش انسان است و اين نقش يگانه را براي خود حفظ كرده است. اما جنگ و تخريب طبيعت و محيط زيست دو تهديد اصلي براي اين كشتي و آينده بشريت محسوب مي شود. تهديداتي كه ريشه در تمايلات منفي دروني، فزون خواهي و برتري جويي بشر دارند و هر يك به تنهايي يا با هم مي توانند آينده دشوار و تاريكي را براي جوامع انساني رقم زنند. همانگونه كه تاكنون صدمات و ضررهاي جاني و مالي فراواني را بر بشريت تحميل كرده اند.